Gemakkelijk Afvallen


Gemakkelijk Afvallen met gemak

Afslanken Met Gemak In 28 Dagen” is een eCursus ontwikkeld door Irene Bouwmeester. Met deze cursus kun je gemakkelijk afvallen met 40 nieuwe, beproefde en bewezen afslankmethoden, zonder te sporten of diëten.

 

Sommige mensen kunnen alles eten zonder aan te komen

Irene is de afgelopen jaren op zoek gegaan naar de verklaring voor het feit dat sommige mensen alles kunnen eten en niet aankomen, terwijl zij al aankwam van een glaasje water!

Ook zij zocht in eerste instantie naar oorzaken in haar lichaam: een trage schildklier, een langzaam metabolisme en aanleg. Want ook haar huisarts kwam hiermee aanzetten.

Ze heeft zich hier niet bij neergelegd en is zelf op zoek gegaan naar alle informatie die er te vinden is over afvallen zonder dieet, gemakkelijk afvallen, afslanken zonder moeite, afvallen zonder sporten, gemakkelijk afvallen, etc. Ze heeft stapels boeken over afvallen gelezen en alle afslankcursussen gevolgd die er te volgen zijn. Ze heeft de nieuwste onderzoeken en studies opgevraagd en is daarbij tot een bijzondere ontdekking gekomen. Ze heeft het geheim van slanke mensen ontrafeld!

Ze maakt duidelijk dat aanleg niet de echte reden is voor overgewicht en dat je zeker niet moet gaan sporten of diëten om af te vallen. Nee, de verschillen tussen wel en niet slank zijn veel subtieler en zitten in kleine hoekjes, voor het ongetrainde oog nauwelijks waarneembaar.

Het zijn methoden, gedrag en gewoontes die onderzoekers, artsen en diëtisten nog steeds voor een groot deel over het hoofd zien. Zij baseren zich nog altijd op standaarden van het Voedingscentrum uit de jaren ’60 en 70! Deze zijn nooit aangepast en dus voor een groot deel achterhaald. Het is dan ook geen wonder dat het bijna niemand lukt om blijvend af te vallen, zelfs met behulp van een diëtiste niet.

 

Afslanken met Gemak in 28 dagen

Al deze informatie heeft ze op een rij gezet en verwerkt in haar cursus “Afslanken Met Gemak In 28 Dagen”. Deze cursus bevat 40 methoden om effectief en blijvend gewicht te verliezen, zonder te sporten of te diëten.