Makkelijk afvallen met 40 methoden

Afvallen makkelijk gemaakt

Afslanken Met Gemak In 28 Dagen“ is een eCursus ontwikkeld door Irene Bouwmeester waarin makkelijk afvallen centraal staat. De cursus is gebaseerd op het Het Nieuwe Afvallen en biedt 40 methoden om blijvend en effectief af te vallen, zonder te sporten of diëten.

 

Sommige mensen kunnen alles eten zonder aan te komen

Irene is de afgelopen jaren op zoek gegaan naar de verklaring voor het feit dat sommige mensen alles kunnen eten en niet aankomen, terwijl zij al aankwam van een glaasje water!

Ook zij zocht in eerste instantie naar oorzaken in het disfunctioneren van haar lichaam: een trage schildklier, een langzaam metabolisme en aanleg. Want ook haar huisarts kwam hiermee aanzetten.

Dit wilde ze echter niet geloven. Ze is gaan sporten en dieten om af te vallen en in het begin leek dat te lukken. Echter, het sporten naast haar werk en de kinderen gecombineerd met een dieet viel haar erg zwaar. Zo zwaar dat ze een burn-out kreeg.

In die periode en daarna is ze op zoek gegaan naar alle informatie die er te vinden is over hoe het kan dat slanke mensen slank zijn en andere niet. Ze zocht naar informatie over afvallen zonder dieet afslanken zonder moeite, afvallen zonder sporten, lijnen zonder bewegen, etc. Ze heeft stapels boeken over afvallen gelezen, alle afslankcursussen gevolgd die er te volgen zijn en heeft de nieuwste onderzoeken en studies opgevraagd en doorgepluisd.

Ze is daarbij tot een bijzondere ontdekking gekomen. Ze heeft het “geheim” van slanke mensen ontrafeld!

Ze maakt duidelijk dat aanleg niet de echte reden is voor overgewicht en dat je zeker niet moet gaan sporten of diëten om af te vallen. Nee, de verschillen tussen wel en niet slank zijn veel subtieler en zitten vaak in kleine hoekjes, voor het ongetrainde oog nauwelijks waarneembaar.

 

Het zijn methoden, gedrag en gewoontes die onderzoekers, artsen en diëtisten nog steeds voor een groot deel over het hoofd zien.

Een van de hoogtepunten van deze ecursus vind ik de unieke methode die ingaat op het verband tussen het verbranden van calorieën en het verbruik van energie. Het blijkt dat juist daar de verschillen zitten tussen slanke mensen en mensen met overgewicht.

Al deze informatie heeft ze op een rij gezet en verwerkt in haar cursus “Afslanken Met Gemak In 28 Dagen”.

 

Makkelijk afvallen: 40 Methoden

Deze eCursus bevat 17 modules met 40 methoden om af te vallen zonder te sporten of diëten. De methoden zijn gebaseerd op de nieuwste inzichten en de nieuwe benadering: Het Nieuwe Afvallen. Het programma leidt je in 28 dagen langs alle mogelijkheden om makkelijk af te vallen en geeft heldere informatie en opdrachten om je overgewicht effectief aan te pakken.

 

De resultaten van de cursus zijn vele malen beter dan welk ander dieet dan ook. Doordat de focus ligt op een persoonlijke aanpak die past bij de persoon die wil afvallen, is de kans dat je effectief en blijvend afslankt veel groter dan bij een dieet.


 • Karin

  Hallo,

  Marcha heeft me gevraagd om een reactie op de website te zetten. Eén van de redenen dat ze mij vraagt zal wel zijn omdat ik erg positief over de cursus ben ;-)
  Ik ben een van de eersten die de cursus begin dit jaar heeft mogen volgen. Naast een heleboel informatie die ik al wist (ik ben tenslotte al jaren bezig met afvallen), heb ik een aantal voor mij nieuwe methoden geleerd die daadwerkelijk het verschil maken. Ik ben nu ruim een half jaar verder en drie dingen vallen op: ik ben 14 kilo kwijt, ik heb veel meer energie én ik jojo niet meer! Vooral dat laatste geeft me veel rust, omdat ik altijd weer terug viel nadat ik wat kilo’s kwijt was. 
  Nou, dit lijkt me een aardige promotie voor de cursus, maar hij komt dan ook van harte, dus ik kan hem echt aanbevelen. Ik hoop dat jullie er net zoveel baat bij hebben als ik.

  Groetjes,
  Karin

  • Marloes

   Waarin verschilt deze methode van de andere?

   • Joni

    Irene van Afslanken Met Gemak begrijpt precies hoe het werkt: wel afvallen maar niet alles hoeven te laten staan. Je leeft tenslotte maar een keer.

 • ChristelvanD

  Eindelijk eens een aanpak die niet gaat over recepten. Ik werd een beetje moe van al die dieeten die voorschrijven wat je moet eten en daar tientallen recepten bij zetten. Ik wilde eigenlijk gewoon weten wat ik moet doen als ik enorm zin om te snaaien krijg. Vaak krijg ik dan te horen: pak dan een appel of zo. Nou, ik kan wel 10 appels eten, maar toch blijft de zin om te snaaien. Irene heeft me duidelijk gemaakt dat dat mag: als je snaait, geniet er dan ook bewust van. De cursus Afvallen Met Gemak heeft me anders naar mijzelf leren kijken. Ik heb nu veel meer vertrouwen en baal er niet meer van als ik zin heb om te snoepen. Ik heb het namelijk onder controle gekregen! Ondertussen ben ik alweer 9 kilo kwijt en dat worden er veel meer!

 • Janette Burghard

  Toen ik met de cursus afslanken met gemak begon was ik veel te dik, ik had astma en was altijd moe, ik had last van hartkloppingen en de astma kwam zonder reden steeds vaker opzetten, 6 maanden later nu heb ik van allebei geen last meer gehad, ik ben bovendien 18 kilo afgevallen.

 • Tanja Huskes

  De ‘afvallen met gemak” methode is een goede methode. Ik ben al 5 kilo kwijt. Heb geen last van hongergevoel en het is makkelijk te volgen.